Dutch Fly Fishing
vliegvissen op forel en vlagzalm
NIEUWS!Vliegvissen!AfbeeldingenVliegenVissenUitrusting
Over ons

Wat meer over ons

Deze site is gemaakt door Martin Smulders en Martijn Nillesen. Wij zijn sinds ruim 20 jaar dikke vrienden en vliegvissen nu al ruim 10 jaar samen. We hebben samen gestudeerd aan de HEAO in Vlissingen en daarna is ieder zijn eigen weg gegaan. Maar nooit is het contact verloren. Regelmatig zien we elkaar en gaan met vrienden leuke weekendjes weg. Inmiddels is Martin 40 en Martijn 39 jaar.

Na ieder jaar een leuke buitenlandse vliegvistrip in Europa (en regelmatig leuke vliegvistripjes in Nederland) wordt het nu wel eens tijd voor een trip naar een land met echte ongerepte natuur.

Op deze website kun je alle trips en vliegvisavonturen volgen!

Martin Smulders

Martin vliegvist al sinds zijn veertiende en woont en werkt in Rotterdam. Hij heeft daar zijn bedrijf YourGift Cards. Hij heeft twee prachtige zonen, Luuk en Teun, en is ontzettend gelukkig met zijn vriendin Marleen. Hij heeft inmiddels gevliegvist op (voornamelijk) forel en vlagzalm in Noorwegen, Zweden, Duitsland, België, Frankrijk, Noord-Amerika, en natuurlijk Nederland.


Martin heeft, naast veel vliegvissen en genieten van z'n gezin, nog een grote droom: iets met vliegvissen in Nederland, het liefst een eigen vliegvisterrein.

Martijn Nillesen

Martijn woont in Hilversum en werkt in Amsterdam bij reclamebureau 'de combinatie van factoren', waar hij verantwoordelijk is voor diverse grotere accounts. Hij is mede door Martin gaan vliegvissen en doet ook actief aan golf, tennis en hockey.


NIEUW! BOEK!
BESTELLEN!
Onze plannen
Mail ons
Mooie links
NIEUWS!
Vliegvissen!
Afbeeldingen
Vliegen
Vissen
Uitrusting